čtvrtek 21. července 2016

THE PHOTOSHOOTS > 2016 > YVES SAINT LAURENT PHOTOS FOR MAGAZINE SUNDAY TIMES STYLE SPRING ISSUE & STORY > BY ELLEN VON UNWERTH


Novinky stále žádné nemám, tak pracuji na překládání tohoto článku a chtěla jsem také přidat fotografie, které vznikly pro magazín "Sunday Times Style" jarní vydání. Rozhodla jsem se spojit celý novinový článek i s fotkami, jelikož tohle je už staršího data, ale fotky na blogu zatím nemám. Na fotografiích je Cara namalovaná značkou Yves Saint Laurent a fotografována je slavnou fotografkou a umělkyní Ellen von Unwerth. Fotografie jsou nádherné a mě se líbí všechny. Přidala jsem do tohoto článku také obálku magazínu Sunday Times Style. Jinak na první fotce můžete vidět Caru s jejím pejskem Monkey. Prosím berte v úvahu, že jsem článek překládala sama, tudíž jestli tam budou nějaké chyby, tak je prosím omluvte, protože v překládání článků z angličtiny nejsem moc dobrá.



STORY 
Potkal jsem Caru v Los Angeles, kde trávila několik měsíců v úkrytu před britskými fotografy před stěhováním do Paříže Aby tam natáčela nový film Luca Bessona. Style magazín převzal hotel Chateau Marmont pro fotografické dílo epického dne s nejslavnějším párem obočí na světě. Delevingne byla vedle bazénu, když jsem přišel, velmi krásná na podlaze, přičemž byla fotografována Ellen Von Unwerth (fotografka). Je zřejmé, "krása" není její volba, pak lezla na bóji a veslovala směrem ke středu bazénu. Několik turistů procházejících se začalo smát, jak se snaží Cara zůstat na křehkém nafukovacím člunu v páru lodiček od Louboutin a předvídají výsledek děje. SPLASH!

"Já jsem vždycky hledala pozornost," říká později, když už je suchá. Opravdu si hledám to, co obdivuji. Fair play pro Caru Delevingne by bylo chtít se vykoupat po svém focení, ale ona prostě zabalená v ručníku, pokračuje v našem rozhovoru na pohovce. Ona má 23 let, ale jakmile chcete porušit pravidla opustí dospívající vzduch. Co Myslím, že je důvod, proč mluvila, proč je její YSL Beauté make-up  odstraněn.

Tak jsem řekl: "Řekni mi Ty vole, jaký je tvůj nejlepší make-up tip?" "Nenosím make-up." "Ani trochu rtěnky?" "Nemohu, protože mám obočí o velikosti Texasu. Rtěnka a výrazné obočí nefungují, pokud máte hodně namalované oči, podle mého názoru. Nosím každý den tepláky a nezajímá mě to. " Připouštím, že někdy dostanu oblečení do práce. "Aby bylo možné se podívat do zrcadla a říct:" Ach, je to, tak můžu být ... "

Zbytek jejího týmu pobíhá jako v cirkuse, protože Delevingne má následovníky po celém světě. francouzský agent z modelingu, hollywoodský manažer a osobní poradce ti všichni číhají nemluvě o ničem o novém psovi ani o její přítelkyni, Annie Clark, známější pod uměleckým jménem, ​​St. Vincent (noří se spekulace o jejich zasnoubení na Eiffel Tower na začátku tohoto měsíce). Pár byl diskutován, zda půjdou do Las Vegas. Nedaří se mi dostat rozhodnutí. "Mluvili jsme o tom později. Miluji tě "říká Cara, a dává polibek Annie, když odchází. Mezitím, její pes - sibiřský husky, (fanoušci by si měli uvědomit, že doprovázel Caru na Chanel přehlídku minulý měsíc) - skáče kolem, zatímco členové jejího týmu se jej snaží chytit. Cara je mezitím zaneprázdněná děláním manikúry.

Všechno se zdá být více hvězdné. Ve skutečnosti, pět minut s ní a začnu přemýšlet, jestli by mohla být ve středu zvláštního jevu známého jako vrchol slávy. Nejúspěšnější - jistě nejvíce se o ní mluví jako o modelce své generace, loni udělala nemožné a dostala  hlavní roli ve filmu "Paper Towns". Se dvěmi odvětvími k přemlouvání teď má 30 milionů on-line následovníků. Její život se zdá být podivnou kombinací masové expozice a nervového utajování. Jeden den přidá fotografii své postele a další den je zachycena v restauraci s pláštěm přes obličej.

V současné době se zdá, že je ve středu obou. Je přátelská, příliš cool na školu. Samozřejmě, že je nadšená pro její hereckou kariéru. "

"Myslím, že lidé budou mít problém vidět mě jako herečku na chvíli. Lidé mě škatulkují jako modelku, která se na chvíli proměnila v herečku. Mimochodem, vždycky jsem chtěla dělat jiné věci, ale když se dostanete více ke skvělému světu módy, je těžké dělat i jiné věci. Nevěřím, že jsem pracovala a splnila si své sny o herectví a zároveň jsem se setkala s řediteli filmového průmyslu. Obdivuji jejich čas.

Ve skutečnosti, ona přenáší charisma i na obrazovku, i když je odlišná od její kmotry Joan Collins. Ve fotoaparátu, tak i osobně, ona si hraje se zranitelnosti a s tím jak být dívka-cool, a tak se hromadí určitý potenciál. Toto léto ji můžeme vidět ve filmu "Suicide Squad" s hvězdami jako Will Smith a Jared Leto. A ona také bude hrát v nejvíce očekávaném filmu ve vesmíru příští rok, Valerian. Mám podezření, že existuje jen kolikrát si můžete udělat kabát cool a sexy vzhled pro Mario Testino, než jste připraveni na změnu, takže to je pro ni dobré. Nicméně se domnívám, že to dělala mnohem více po dobu několika dní pracujících s YSL získala veškeré své práce ve filmu k dnešnímu dni.

Ne že by se zajímala jen o peníze. Ve skutečnosti, i když herectví a modelování je nejvíce fascinující věc Cara Delevingne má především vztah se svými fanoušky. Mladí lidé se mohou stát posedlými Kendall a Gigi "Žít život snů" s jejich nádherným šatníkem a milenci, kteří jsou součástí Boy Band, ale to má člověk v sobě, jde více do hloubky. Je to váš milostný život a vaše sexuální volba, která přináší více vzrušení? Randila s oběma pohlavími (muži i ženy), herečka Michelle Rodriguez, mladí britové jako Jake Bugg a Jack O'Connell. Mluvila také o svých nejtěžších chvílích, kdy se zároveň zabývala problémy s učením, vyvolaným stresem-lupénkou na vrcholu své kariéry modelky, její matky, která bojuje s drogovou závislostí a jednou - v jejích středně-dospívajících chvílích - když měla sebevražedné sklony a měla potřebu brát antidepresiva.

Cítíte se dobře s výrazem, jako modelka?, ptám se. "Doufám, že ne, že je něco jako anti-model. Kdyby mě lidé následovali jako příklad, je to jejich volba. Nechci za to bojovat, ale já opravdu chci dát pozitivní signál o věcech, kterým věřím. "

V poslední době to zahrnovalo něco o Donaldu Trumpovi na sociální síti Instagram. Není pochyb o tom, že mohl přemýšlet o zvláštní britstké modelce pod despektem, ale její návštěva Bílého domu, a s titulkem volat jej "bojovat" za to, čemu věří v oblasti změny klimatu by mohly vydělat 1200000.

"Mladí lidé v této době - zejména ti, kteří nyní vyrůstají - mají tolik síly změnit věci, které jsou v naší společnosti špatně. Je důležité, že mají někoho, ke komu by mohli vzhlížet.

Ona se stará o děti on-line, zejména proto, že Mark Zuckerberg oznámil, že bude mít tlačítko to se nelíbí na Facebooku.

"Pokud můžete být nenáviděn lidmi, kvůli fotkám tento fakt přinese novou vlnu šikany. Tyto společnosti vydělávají tolik peněz, že prostě chtějí něco nového. Ale jestli je to něco, co bude škodit lidem, pak myslím, že musíme jít proti tomu. Užijte si vše, co chcete, ale pokud máte něco proti někomu, pak si to nechejte pro sebe. "

Je to ten druh postoje, který změnil Delevingne v očích tisíce dívek a chlapců.

"Jsou nádherní, loajální, šílení, čestní a jedineční." Říká, o její armádě fanoušků. Co je ve vás, že takhle reagují? "Myslím, že jen umí ocenit, že tvrdě pracuji, mohu být perfektním opakem. Snažím se být nejzranitelnější a reálná, že mohu být normálním člověkem a nejen panenkou. Ví, že jsem stejná jako kdokoliv jiný "

Říká, ale samozřejmě jsem si je nekoupila, ale oni se se mnou ztotožňují.

Zajímalo by mě, jestli dostáváte spoustu otázek a zpráv o duševním onemocněním a sexuální orientaci? a Cara říká: "dostávám dopisy" "Mám" "Jaké jsou Vaše problémy?" "Mám krásný pocit, že jsem jim pomohla vyřešit věci, kterými procházeli. O tom, jak být upřímný k někomu koho milujete nebo o vztazích v rodině.

Vogue minulý rok uvedl, že její rodina věří, že její sexualita byla jen "fáze", ale fanoušci si myslí, že je to velice inspirující chodit s lidmi obou pohlaví.

"Jsou vždycky tak vděční, což je šílené, protože mám pocit, že mi pomohou, stejně jako já mohu pomoci jim"

Věci se zdají být normální v její rodině teď. Charles, realitní developer (otec) a její matka, Pandora, osobní shopper, vytvořili své tři dcery v Chelsea a Battersea. Delevingne byla pozorována u školních vrat v 5 letech, zatímco její matka primární přítelkyně byla Sarah Doukas (Kate Moss agentka). Geri Halliwell a Sarah Ferguson jsou přátelé a rodina, a to vše zní strašně západním Londýnem. Vzhledem k problémům, které její matka má s drogami, kdy byla Cara vyfotografována s bílým práškem před svými lidmi, kteří si udělali závěry. To se zmenšilo od chvíle, kdy vstoupila do profesionální filmové branže.

"Ty to sleduješ?" "Ano" "A vy ji?" "Jasně, kteří nevlastní. Miluji tento zdravý život Los Angeles. "To zahrnuje psa. "Vy jste chtěla dostat psa před lety?" "Ne. Chtěla jsem mít dítě, na chvíli, takže jsem si myslela, no ... "ona zmizí, odcházející s mnoha otázkami visejícími  ve vzduchu.

Bulvár nedávno tvrdil, že navrhla své přítelkyni, aby skončily, nebo, že jsou zasnoubené již po celé měsíce, takže kdo ví, co se mezi nimi doopravdy děje?

Když jsem se zeptal, jestli viděla své rodiče v poslední době, tak říká: "Je čas. Cítím, že mi má rodina chybí.

Ale před několika týdny ona, Annie, její matka, otec, Poppy a Chloe a další členové rodiny se objevili na Instagramu, na skupinovém foto takže předpokládám, že je vše v pořádku.

Je zřejmé, že celý příběh "fáze" je u konce. Ale pro dívky, které žijí veřejně stále existuje mnoho tajemství.

"Věřím, že všechny sociální média nezachycují nikdy skutečnou pravdu. Představte si, že "Jen dám na sociální síť nějakou sračku" Tak by to bylo skvělé. "Zasmála se. Ale problém je, že když dám něco na telefon 3000000 to uvidí. To vám dává pocit síly? "Ano, ale to je také velmi podivné."

------
I met Cara in Los Angeles, where she is spending a few months in exile of the British paparazzi before moving to Paris in order to record the new film by Luc Besson. Style took over the hotel Chateau Marmont for a photographic work of epic day with the most famous pair of eyebrows. Delevingne was next to the pool when I arrived, extremely beautiful on the floor while being photographed by Ellen Von Unwerth. Obviously "beautiful" is not your choice, then soon she's climbing a buoy and rowed toward the middle of the pool. Several tourists passing start laughing as she tries to stay on the fragile inflatable device in a pair of Louboutins and the predictable result happens. SPLASH!

"I'm always looking for attention," she says later when it is already dry. Do you really search for it, I admire. Fair play to Cara Delevingne want a bath after her photo shoot, but she just wrapped in a towel to our interview on the couch. She is 23 years old but the way you want to break rules leaves an adolescent air. What I guess is why she spoke as her YSL Beauté makeup is removed.

So I say "Tell me Dude, what's your best makeup tip?" "I do not wear makeup." "Not a bit of lipstick?" "I can not because I have eyebrows the size of Texas. Lipstick and eyebrows do not work unless you have a lot of eye makeup, in my opinion. I wear tracksuit every day and do not care. " She admits that sometimes gets dressed for work. "To be able to look in the mirror and say, 'Oh, it's so I can be ...'"

The rest of your bungalow is vibrating like a circus because of Delevingne followers around the globe. A French modeling agent, a manager of Hollywood and a personal advisor are all lurking not to mention anything about the new dog and about his girlfriend, Annie Clark, more known by his stage name, St. Vincent (For those who may face whether or not the proposed engagement at the Eiffel Tower earlier this month). The couple has been debating about going to Vegas tonight more can not seem to get a decision. "We talked about it later. I love you "Man says, throwing a kiss as Clark leaves. Meanwhile, the dog - a husky Siberian mestizo fans should recognize you for it accompanied the Chanel show last month - is jumping around the room as a part of the team tries to catch him. Cara is indisposed doing her nails.

Everything seems more stars. In fact, five minutes with her and I start to wonder if she might be in the middle of this disturbing phenomenon known as the peak of fame. The most successful - certainly the most talked - model of her generation, last year she did the impossible and went to shoot a major role in the film Paper Cities. With two industries to cajoling now - and 30 million online followers. His life seems to be a strange combination of mass exposure and nervous concealment. One day she is posting a direct picture of your bed and in the other it leaves a restaurant with a jacket covering the face.

Today it seems to be in the middle of the two. She is friendly, as too cool for school. Of course it is exitada for her acting career. "

"I think people will have a problem seeing me as an actress for a while. People love to put people in boxes and I'll be a 'model - turned into - actress' for a while. Anyway, I always wanted to do other things but when you get more great fashion is more difficult to do. I do not believe I'm working and meeting these directors I admired by ing time. "

In fact, she has a charisma to the screen, even if it is different from her godmother Joan Collins. In the camera, as in person, she plays with the vulnerability and how the girl-cool and so is accumulating certain potential. This summer is for us to see it in the movie Suicide Squad with stars like Will Smith and Jared Leto. And she's the most anticipated film in space next year, Valerian. I suspect that there are only a number of times you can make a coat cool and sexy look for Mario Testino before you are ready for a change so good for her. However I believe that it make a lot more for a few days working with YSL she won with all his work in film to date.

Not that she seems to care about the money. In fact, even if acting and modeling is the conduit the most fascinating thing in Cara Delevingne is your relationship with the fans. Young people can become obsessed with Kendall and Gigi "Living the life of dreams" with its magnificent wardrobe and boyfriends who are part of Boy Band but it has something in Man that goes deeper. Is your love life and your sexual choice that brings more excitement? She came out with all kinds, from the action of actress Michelle Rodriguez, young British as Jake Bugg and Jack O'Connell. It has also been talked about their most difficult times, which included dealing with learning difficulties, induced stress, psoriasis at the height of modeling, a mother who struggles with drug addiction, and once - in their mid-teens - when she was suicidal to the point of need antidepressants.

You feel good with the term such as model, I ask. "I hope not to be something like an anti-model. If people follow me as an example is her choice. I do not fight for it but I really want to give a positive message about the things I believe. "

Recently this included something about Donald Trump in your feed Instagram. No doubt he could think of a peculiar British model is beneath contempt, but her visit to the White House, and with a caption calling him to "fight" for not believing in climate change could 1.2 million Tanned.

"Young people today - especially those that are growing now - has so much power to change things that are wrong in our society. It is important that they have someone to look up to, whether I or someone else. "

She cares about children online, especially since Mark Zuckerberg announced that it will have a dislike button on Facebook.

"If you can stay hating the pictures of people, this will generate a new wave of bullying. These companies are making so much money that they just want something new. But if it's something that will harm people then I think we have to go against. Enjoy all you want but if you have something against someone then keep it for you. "

It's that kind of attitude that has transformed Delevingne in a light to thousands of girls and boys.

"They are wonderful, loyal, crazy, honest and unique." She says about his army of fans. What's in you that they respond? "I think they just appreciate that I work hard to be the perfect opposite. I try to be the most vulnerable and real that I can be when I'm not all produced as a doll. You know, I'm just like anyone else "

She says but of course I did not buy it, but they (fans) really identify with it.

I wonder if she gets a lot of questions and messages about mental illness and sexual orientation and Cara says "uh-huh" "And you get letters" "I get" "What are the issues?" "I get a lovely, saying how I helped them to resolve things that were going through. On how to get to be honest with someone about loving relationship or on family. "

Vogue reported last year that his family believed that his sexuality was a "phase" but fans think she hang out with people of all types something inspiring.

"They are always so grateful, which is crazy because I feel that they help me as much as I help"

Things seem normal in the family now. Charles, a real estate developer and his mother, Pandora, personal shopper, created their three girls in Chelsea and Battersea. Delevingne was observed at the school gates with 5 years while the mother of his primary girlfriend was Sarah Doukas (Kate Moss agent). Geri Halliwell and Sarah Ferguson are friends and family and all this sounds terribly west London. Because of the problems that her mother has with drugs, when Cara was photographed dropping a pat with white powder in front of his home people took certain conclusions. This has diminished since she entered pro movie business.

"You do track?" "I do" "And you her?" "Sure, who does not own. I love this healthy life of Los Angeles. "This includes the dog. "You want to get a years ago?" "No. I wanted to have a baby for a while so I thought, well ... "she disappears, leaving many questions hang in the air.

The tabloids recently claimed that she proposed to his girlfriend, or they ended, or are brides for months so who knows what you're really going?

When I ask if she has seen her parents lately she says "It's time. I feel so miss my family "

But a few weeks ago she, Annie, her mother, father, Poppy and Chloe and other family members appear on your Instagram, in a group photo so I suppose all is well.

Clearly the whole story of "a phase" is over. But for a girl who has lived publicly there are still many secrets.

"I believe that all social media is never really true. Imagine if 'I just take a shit' That would be great. "She laughs. But the problem is that when it enters something on your phone, 3 million see. It makes you feel powerful? "Yes, but it is also very strange."

0 komentářů:

Okomentovat

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

WELCOME TO IHEART-CARA

Vítejte na nejlepší české fan stránce o nádherné a talentované herečce, supermodelce a především úžasné osobnosti Cara Jocelyn Delevingne. Naleznete zde nejnovější fotografie z událostí, módní photoshooty pro značky i slavné magazíny, vlastnoručně přeložené rozhovory, různé články anebo zajímavosti, které třeba ještě o Caře nevíte. Tato stránka je tvořena jednou velkou fanynkou Cary a všechny informace, které zde naleznete si hledám poctivě sama jak na zahraničních stránkách, tak i na svých vlastních zdrojích:) Poprosím vás pouze o to, abyste nekopírovaly můj styl psaní a mé vlastní přeložené články, protože si s tím dávám velkou práci. Doufám, že se vám tady bude líbit a budete mě zde navštěvovat častěji a děkuji vám jak za vaši případnou návštěvu, tak i za krásné komentáře. Veškeré případné dotazy na mou osobu nebo na Caru směřujte prosím do menu na můj e-mail či na ask, kde vám mileráda zodpovím všechny vaše otázky:)

Vaše Christiene

SITE INFO


About: Cara Jocelyn Delevingne
Open: 18.07.2015
Admin: Christiene
Design by: Erika
Hosting: blogspot.cz/com
Email: kristyna.kneislova@centrum.cz

TRANSLATE

VOTM VIDEO OF THE MONTH

MY DARLING VISITORS

WHO IS CARA?

Cara Jocelyn Delevingne se narodila 12.8 1992 v Londýně v Anglii Anne Pandoře Delevingne a Charlesovi Hamar Delevingne. Je to britská modelka, herečka a zpěvačka, která je známá především pro modeling. Absolvovala přehlídky pro značky Chanel, Burberry, DKNY, Stella McCartney a další. V roce 2009 Cara podepsala smlouvu se Storm Model Management. Cara má dvě sestry Poppy Delevingne a Chloe Delevingne. V současné době se Cara zaměřuje více na herectví a mezi jejími připravovanými filmy patří: Suicide Squad, Valerian and the City of Thousand Planets, The Face of an Angel, London Fields a další. V současné době Cara také pracuje na svém prvním albu. Všechny další informace o Caře zjistíte ZDE

NEWEST CAMPAINGS

CALENDAR

MODELING CAMPAINGS

Yves Saint Laurent Scandal A/W 2016
nNrucOe2
Chanel Eyewear S/S 2016
sjOGzoRp
Love magazine cover 2016
9LvghWbP
I am not a trophy campaing 2016
kqg59aPo
YSL Mascara Vinyl Couture 2016
9RXCZbW5
W magazine Heart-Stopper 2016
YbND3eZt

LATEST MOVIE PROJECTS



PAN
Role: Mermaid
Genre: Adventure,Family,Fantasy
Released: October 16, 2015
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO



Suicide Squad
Role: Enchantress
Genre: Action
Released: August 5, 2016
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Valerian and the City of a Thousand Planets
Role: Laureline
Genre: Sci-Fi
Released:July 21, 2017
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Paper Towns
Role: Margo Roth Spiegelman
Release: 24 July
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO

FAMILY SITE

Popular Posts

FACEBOOK

Twitter

CARA'S OFFICIAL TUMBLR PAGE

Blog Archive

Používá technologii služby Blogger.

BTemplates.com

Blogroll

Copyright © © IHEART-CARA ™ Best Source Cara Jocelyn Delevingne | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com