úterý 21. července 2015

CARA JOCELYN DELEVINGNE BIOGRAPHY






ŽIVOTOPIS BIOGRAPHY

Její jméno slyšíme a vidíme skoro v každém módním magazínu. Kdo je vlastně Cara Delevingne doopravdy? Z mého pohledu je Cara úžasná nejen vzhledově ale také tím, jak je jiná a odlišná od ostatních modelek, což ji dělá originální a velmi zajímavou osobností. Mám Caru ráda také pro její neskrývaný smysl pro humor a upřímnost. Cara je zkrátka rebelka, která se nebojí říct svůj názor a to mnohdy hodně hlasitě. Cara říká,"Nevyhýbám se pití ani dobrému jídlu."


Cara se narodila ve Velké Británii, v hlavním městě Londýn, ve čtvrti s názvem "Hammersmith". Je dcerou Anne Delevingne (rozené Stevens) a Charlese Hamara Delevingne. Cara vyrůstala v Belgravia v Londýně, což je jedna z nejbohatších čtvrtí na světě. Cara navštěvovala prvně školu pro dívky "Francis Holland" v centru Londýna než měla 16 let. Poté se odstěhovala do "Bedales School" v Hampshiru, kde studovala hudbu a drama. Po uplynutí jednoho roku Cara ze školy odešla a následovala svou starší sestru Poppy Delevingne v kariéře modelky. Cara má dvě sestry Poppy Delevingne a Chloe Delevingne, přičemž Cara je ze sester nejmladší. Cara je vnučkou bývalého vydavatele magazínu "Queen" nynejšího Harper's Bazaar. Dědeček Cary z matčiny strany byl ředitel a předseda "English Heritage" sir Jocelyn Stevens synovec vydavatele magazínu sira Edward George Warris Hulton a vnuka majitele novin sir Edward Hulton, Baronet 1. Její babička z matčiny strany Janie Sheffield byla dáma na dvoře princezny Margaret. Kmotrem Cary je výkonný ředitel "Condé Nast" Nicholas Coleridge a její kmotrou je slavná herečka Joan Collins. Její praděda z otcovy strany byl kanaďan rozený britský politik Hamar Greenwood 1st Viscount Greenwood. 



V rozhovoru pro magazín Vogue přiznala, že si v dětsví nebyla jistá svou sexualitou, že se ve svých dvaceti letech poprvé zamilovala do dívky. Jasně však svou orientaci nevymezuje, ač randila i s muži, tak i s ženami. K červnu 2015 je ve vztahu s americkou zpěvačkou Annie Clark (známou pod uměleckým jménem jako St. Vincent). 

Modelkou začala být už ve svých deseti letech, kdy nafotila úvodník "Shot by Bruce Weber" do italského magazínu Vogue vedle modelky Lady Eloise Anson.

 V roce 2009 Cara podepsala smlouvu s modelingovou agenturou "Storm Model Management", poté co byla objevena Sarah Doukas zakladatelkou "Storm Model Management", která mimo jiné objevila také Kate Moss a v roce 2010 se objevila na módních přehlídkách značek Burberry a Clements Ribeiro. V roce 2011 se Caře splnil sen a stala se tváří luxusní značky britské značky Burberry a jejich kolekce Jaro/Léto 2011. Později se stala tváří Burberry i na Jaro/Léto 2012 společně s hercem Eddiem Redmaynem. 


Cara se objevila v reklamních kampaních značek: H&M Aunthentic Collection (2011), Dominic Jones Jewellry (2012), Blumarine, Zara, Chanel, Topshop, Mango atd.

Taktéž se objevila na přehlídkách Shiatzy Chen, Burberry, Chanel, Jason Wu, Moschino, Oscar de la Renta, Dolce & Gabanna, Fendi, Stella McCartney a další. V roce 2009 se objevila poprvé na titulní stránce velmi slavného magazínu Vogue a postupně tak pokryla skoro všechny titulní stránky amerického, britkého, brazilského, italského Vogue magazínu. V září roku 2013 se Cara objevila na svém vysněném magazínu W na titulní stránce. Během let 2012-2013 Cara předváděla na přehlídkách značky Victoria Secret. Stala se tváří značky Chanel v roce 2013 společně s modelem Saskiou de Brauwem. V roce 2012 Cara vyhrála cenu British Fashion Award v kategorii "Modelka Roku". 6. září byla Cara jmenována ambasadorkou značky Penshoppe. V současné době se Cara více zajímá o herectví, které ji vždy lákalo. Svou první malou roli dostala ve filmové adaptaci Anna Karenina v roce 2012, kde si zahrála roli princezny Sorokiny. V roce 2013 se objevila v mé oblíbené videohře s názvem Grand Theft Auto (GTA), kde si zahrála DJ. Ve stejném roce Cara dostala roli po boku herečky Kate Beckinsale a Daniela Bruhla v thrilleru Michaela Winterbottom The Face of an Angel, kde si zahrála roli studentky Melanie. V roce 2014, bylo oznámeno, že si Cara zahraje v romantickém filmu Tulip Fever, kde si zahraje roli jménem Henrietta. Další menší roli získala ve fantasy filmu Pan, kde si Cara zahraje roli mořské panny. Největší boom okolo Cary jako herečky nastal až v roce 2014, kdy bylo oznámeno, že si Cara zahraje hlavní roli Margo Roth Spiegelman ve filmové adaptaci novely Paper Towns od autora Johna Greena. Cara pro tuto roli hodně dřela a myslím, že uspěla na jedničku. Hrát bude po boku Nata Wolffa, známého z dřívějšího filmu Johna Greena The Fault in our Stars.Tento rok 2015, bylo oznámeno, že si Cara zahraje ve filmu Suicide Squad roli čarodějky Enchantress. Suicide Squad je sebevražedný oddíl, který je veden do extrémních úkolů Amandou Waller. Cara má zde být podle zdrojů hlavní zlá postava. Ve filmu si Cara zahraje s hercem Willem Smithem a herečkou Margot Robbie. Dalšími chystanými filmy jsou: London Fields, kde si zahrát Cara roli Kath Talent a bude zde pravděpodobně hrát s Johnny Deppem. Dále film Kids in Love v roli Viola. Dalším filmem je Valerian and the City of a Thousand Planets, kde si Cara zahraje roli Laureline. Další informace o Caře se dozvíte v rubrice Facts



Celé jméno :Cara Jocelyn Delevingne

Rodiče: Anne Pandora Delevingne(Stevens) a Charles Hamar Delevingne
Sourozenci: Poppy Delevingne a Chloe Delevingne




Cara a její máma Pandora, jejíž jméno má Cara vytetované na paži. 




Cara Delevingne a její otec Charles Hamar Delevingne


Cara a její dvě sestry zleva: Poppy Delevingne (také slavná modelka) Chloe Delevingne.


Stará rodinná fotografie Cara, Poppy, Chloe a jejich máma. 


Cara Delevingne se narodila 12.8 1992 v Londýně v Anglii. Cara je britská topmodelka, herečka a vnučka bývalého vydavatele magazínu Queen Magazine, Jocelyna Stevensa. Má dvě sestra Poppy a Chloe. Cara měří 1,73m. Nejzajímavější na ní je její husté tmavé obočí a zelené oči. 

Cara a její vztahy

V rozhovoru pro magazín Vogue, Cara přiznala, že v dětství byla zmatena svou sexualitou, a že se ve svých dvaceti letech poprvé zamilovala do dívky. Neříká však jestli je heterosexuální či homosexuální nebo zda jí přitahují obě pohlaví, ačkoliv měla vztahy jak se ženami tak i s muži. Mnohé zdroje potvrdily, že Cara od června 2015 chodí s americkou zpěvačkou Annie Clark.

Modeling
V roce 2009 Cara podepsala smlouvu s agenturou Storm Model Management a rok poté, v roce 2010 se objevila na módních přehlídkách značky Burberry a Clements Ribeiro. V roce 2011 se Cara stala tváří značky Burberry a jejich kolekce na jaro/léto 2012 společně s hercem Eddiem Redmaynem. Je známo, že se Cara objevila v několika reklamních kampaních několika značek včetně H&M Authenic kolekce 2011, Dominic Jones Jewellery 2012, Blumarine, Zara a Chanel. Objevila se na přehlídkách světoznámých značek jako jsou: Shiatza Chen, Moschino, Jason Wu, Oscar de la Renta, Burberry, Dolce&Gabbana, Fendi, Stella McCartney, Dsquared a Chanel. V roce 2009 se Cara objevila na titulce magazínu Vogue, kam se dostanou opravdu jen ty nejlepší modelky z branže. V září 2013 se objevila na titulce magazínu W. Během let 2012-2013 předváděla na módních přehlídkách značky Victoria Secret. Ve stejném roce se Cara stala tváří Chanel. V roce 2012 Cara vyhrála cenu"British Fashion Awards jako "Modelka Roku" 
Herectví
V roce 2012 získala Cara menší roli ve filmové adaptaci románu Anna Karenina, kde si zahrála roli princezny Sorokiny. V roce 2013 se objevila jako DJ ve videohře GTA (Grant Theft Auto). Získala roli po boku Kate Beckinsale a Daniela Bruhla v thrilleru The Face of an Angel. 16 září 2014 bylo oznámeno, že si Cara zahraje hlavní roli ve filmové adaptaci podle knihy Johna Greena The Paper Towns (papírová města), který by měl mít premiéru v srpnu tohoto roku. 




Zpívání
Mimo modeling a herectví jěště Cara hraje na bubny a zpívá. Cara by chtěla vydat své první studiové album se kterým jí pomáhá její kamarádka Rita Ora. 

V současné době Cara pracuje na svém albu, na které se mimochodem moc těším. Právě teď je Cara tváří Burberry Body. Cara má nové kampaně pro značku Mango #Somethingincommon společně s modelkou a legendou Kate Moss. Společně s Kate Moss je tváří parfému "My Burberry" od značky Burberry. Také si ji vybrala pro svou kolekci spodního prádla, pro měsíc Říjen, které varuje před rakovinou prsu návrhářka Stella McCartney. Proti násilí Cara bojuje také v nové kampani návrháře Alexandera Wanga, který si pro svou kolekci triček a mikin vybral 37 svých přátel z různých branží a mezi nimi nesměla chybět ani Cara, která se pro kampań i svlékla. 

2 komentáře:

  1. krásný článek o caře :) moc se mi líbí tvůj blog a máš pěkný design <3

    OdpovědětVymazat

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

WELCOME TO IHEART-CARA

Vítejte na nejlepší české fan stránce o nádherné a talentované herečce, supermodelce a především úžasné osobnosti Cara Jocelyn Delevingne. Naleznete zde nejnovější fotografie z událostí, módní photoshooty pro značky i slavné magazíny, vlastnoručně přeložené rozhovory, různé články anebo zajímavosti, které třeba ještě o Caře nevíte. Tato stránka je tvořena jednou velkou fanynkou Cary a všechny informace, které zde naleznete si hledám poctivě sama jak na zahraničních stránkách, tak i na svých vlastních zdrojích:) Poprosím vás pouze o to, abyste nekopírovaly můj styl psaní a mé vlastní přeložené články, protože si s tím dávám velkou práci. Doufám, že se vám tady bude líbit a budete mě zde navštěvovat častěji a děkuji vám jak za vaši případnou návštěvu, tak i za krásné komentáře. Veškeré případné dotazy na mou osobu nebo na Caru směřujte prosím do menu na můj e-mail či na ask, kde vám mileráda zodpovím všechny vaše otázky:)

Vaše Christiene

SITE INFO


About: Cara Jocelyn Delevingne
Open: 18.07.2015
Admin: Christiene
Design by: Erika
Hosting: blogspot.cz/com
Email: kristyna.kneislova@centrum.cz

TRANSLATE

VOTM VIDEO OF THE MONTH

MY DARLING VISITORS

WHO IS CARA?

Cara Jocelyn Delevingne se narodila 12.8 1992 v Londýně v Anglii Anne Pandoře Delevingne a Charlesovi Hamar Delevingne. Je to britská modelka, herečka a zpěvačka, která je známá především pro modeling. Absolvovala přehlídky pro značky Chanel, Burberry, DKNY, Stella McCartney a další. V roce 2009 Cara podepsala smlouvu se Storm Model Management. Cara má dvě sestry Poppy Delevingne a Chloe Delevingne. V současné době se Cara zaměřuje více na herectví a mezi jejími připravovanými filmy patří: Suicide Squad, Valerian and the City of Thousand Planets, The Face of an Angel, London Fields a další. V současné době Cara také pracuje na svém prvním albu. Všechny další informace o Caře zjistíte ZDE

NEWEST CAMPAINGS

CALENDAR

MODELING CAMPAINGS

Yves Saint Laurent Scandal A/W 2016
nNrucOe2
Chanel Eyewear S/S 2016
sjOGzoRp
Love magazine cover 2016
9LvghWbP
I am not a trophy campaing 2016
kqg59aPo
YSL Mascara Vinyl Couture 2016
9RXCZbW5
W magazine Heart-Stopper 2016
YbND3eZt

LATEST MOVIE PROJECTS



PAN
Role: Mermaid
Genre: Adventure,Family,Fantasy
Released: October 16, 2015
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO



Suicide Squad
Role: Enchantress
Genre: Action
Released: August 5, 2016
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Valerian and the City of a Thousand Planets
Role: Laureline
Genre: Sci-Fi
Released:July 21, 2017
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Paper Towns
Role: Margo Roth Spiegelman
Release: 24 July
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO

FAMILY SITE

Popular Posts

FACEBOOK

Twitter

CARA'S OFFICIAL TUMBLR PAGE

Blog Archive

Používá technologii služby Blogger.

BTemplates.com

Blogroll

Copyright © © IHEART-CARA ™ Best Source Cara Jocelyn Delevingne | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com