úterý 6. prosince 2016

GALLERY UPDATES > 2016 > 21ST NOVEMBER-30TH NOVEMBER


Krásný den Vám přeji, asi jste si už všimly, že na tento blog chodím čím dál méně a méně. Bohužel musím říci, že poslední dobou už nemám moc náladu psát o Caře články ani přidávat fotografie. Nevím čím to je, ale pokusím se ještě do konce tohoto roku dopřidat nějaké články, které jsem nestihla, anebo mi tady stále chybí. Nemůžu říct, že jsem pro tento blog žila! Opravdu mě baví psát a to vše okolo toho, ale touto cestou blogu neboli stránky o celebritě bych jít určitě nechtěla. Konec stránce zatím nedávám a ani mazat ji nebudu, alespoň co se týče tohoto roku, bych to chtěla jakoby důstojně ukončit s posledními články tohoto starého roku 2016. 

Jako první tedy začnu s paparazzi fotkami z data 21.listopadu. Cara byla zachycena fotoaparáty v autě. Vypadá to, že s někým telefonovala a něco vyřizovala. Podle pár fotek můžete poznat, že je Cara nenamalovaná a její outfit nemůžeme vidět. Dále tady mám osobní fotografii Cary s filmovým producentem Brian Grazer v Beverly Hills. Na fotce jí to moc sluší a naprosto jsem si zamilovala její brýle a její outfit v khaki odstínech. Dále tady mám jedno osobní video Cary se Suki Waterhouse a Chloe Grace Moretz v klubu "A Club Called Rhonda" v Los Angeles z data 23.listopadu. Jako další můžete vidět krásnou fotku Cary s fanoušky z data 25.listopadu. Taky Vám připadají fanoušci Cary prostě nejlepší? Teď Vám přináším dvě videa z hotelu "Chateau Marmont" v Los Angeles. To první pochází od kamarádky Cary Mary Charteris z jejího instagram stories. Druhé video je pravděpodobně z nějaké párty opět z toho stejného hotelu a všichni hrají Vám určitě známou hru "Sochy" neboli "Mannequinn Challenge." Přidala jsem i dvě osobní fotografie z hotelu, kde můžete vidět Caru v černé mikině s nápisem "Palace" na zádech. Další dvě fotografie zachycují Caru z data 26.listopadu s fanynkou opět v hotelu výše jmenovaném. Na těchto fotkách se mi Cara nelíbí.

 Opět další fotka s fanynkou z auta z data 25.listopadu. Poslední tři fotografie jsou osobní. Ta první z nich je zajímavá kvůli toho, že jsou holky vyfoceny na stromě. Můžete tam vidět Caru, Josephine de la Baume, Elizabeth Jagger a další a fotka pochází z 28.listopadu. Druhá fotografie a tudíž předposlední z tohoto článku zachycuje Caru zezadu opět s mikinou kterou měla v hotelu "Chateau Marmont" s nápisem "Palace" na zádech. Poslední fotografie zachycuje Caru, její sestru Poppy a Chloe a jejich kamarádku Melindu na letišti "Gatwick" v Londýně. Fotografie pochází z data 30.listopadu a Cara s přáteli a sestrami míří na dovolenou na Maledivy, kde si právě Cara užívá. 



I wish you a nice day, you probably already noticed that this blog go getting less and less. Unfortunately I must say that lately I do not have much in the mood to write articles on Cara or add photos. I do not know what it is, but I will before the end of this year added some articles that I missed or me here still missing. I can not say I've lived for this blog! I really enjoy writing and everything around it, but this way your blog or website a star, I would definitely want to go. The end yet, and I do not even delete it will not, at least as far as this year, I wanted to like dignified exit with the final steps of the old 2016.

So the first to start a paparazzi photos from date of November 21. Cara was captured by cameras in the car. It seems that someone telephoned and something handled. According to some photos you can see that it Unpainted Cara and her outfit can not see. Furthermore, I have here a personal photo of Cara with film producer Brian Grazer in Beverly Hills. In the photo, it looks kind of cute and absolutely I loved her glasses and her outfit in shades of khaki. Furthermore, here I have one personal video with Cara Suki Waterhouse and Chloe Grace Moretz at the club "A Club Called Rhonda" in Los Angeles on November 23 date. As another, you can see a beautiful photo of Cara with fans from the date of November 25. Also, they seem Cara fans simply the best? Now I bring you two videos from hotel 'Chateau Marmont' in Los Angeles. The first comes from friend of Cara Mary Charteris from her instagram stories. The second video is probably out partying again from that same hotel and all play will certainly be familiar game of "sculptures" or "Mannequinn Challenge." I also added two personal photos of the hotel where you can see a line in black sweatshirt with the words "Palace" on the back. The other two photos show a line from the date of November 26 with a fan at the back of the above. On these pictures, I do not like Cara.

 Again, another photo with a fan of cars from the date of November 25. The last three pictures are personal. The first of these is interesting due to the fact that girls are taken in a tree. There you can see Cara, Josephine de la Baume, Elizabeth Jagger and others and photo dates from November 28. The second photo, and thus penultimate of this article captures Cara behind again with a sweatshirt that had the hotel "Chateau Marmont" with the words "Palace" on the back. Last photo depicts Cara and her sister Poppy and Chloe and their friend Melinda airport "Gatwick" in London. Photography comes from the date of November 30 and Cara with friends and sisters goes on holiday to the Maldives, where he was Cara enjoys.

   








  
 

3 komentáře:

  1. Ahoj,už delší dobu jsem zpět na blogu a nedávno probíhala kontrola affiliates. Byla bych ráda,kdyby ses dodatečně zapsala v tomto článku: http://dlovatosource.blog.cz/1612/vyhodnoceni-kontroly,pokud však už nechceš být se mnou spřátelena,samozřejmě to pochopím,ale prosím případně mi to oznam,děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, po neaktivním období jsem se rozhodla se konečně vrátit a doplňovat uběhlé novinky. Rozhodla jsem se také uspořádat kontrolu affs a budu ráda, když se zapíšeš: http://ninadobrev-4fans.blog.cz/1701/kontrola-affiliates-17-1-10-2
    V menu nalezneš odkazy na informační články a také na soutěž o hmotné ceny :) Děkuji za pochopení a omlouvám se za zkopírovanou zprávu :)

    OdpovědětVymazat

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

WELCOME TO IHEART-CARA

Vítejte na nejlepší české fan stránce o nádherné a talentované herečce, supermodelce a především úžasné osobnosti Cara Jocelyn Delevingne. Naleznete zde nejnovější fotografie z událostí, módní photoshooty pro značky i slavné magazíny, vlastnoručně přeložené rozhovory, různé články anebo zajímavosti, které třeba ještě o Caře nevíte. Tato stránka je tvořena jednou velkou fanynkou Cary a všechny informace, které zde naleznete si hledám poctivě sama jak na zahraničních stránkách, tak i na svých vlastních zdrojích:) Poprosím vás pouze o to, abyste nekopírovaly můj styl psaní a mé vlastní přeložené články, protože si s tím dávám velkou práci. Doufám, že se vám tady bude líbit a budete mě zde navštěvovat častěji a děkuji vám jak za vaši případnou návštěvu, tak i za krásné komentáře. Veškeré případné dotazy na mou osobu nebo na Caru směřujte prosím do menu na můj e-mail či na ask, kde vám mileráda zodpovím všechny vaše otázky:)

Vaše Christiene

SITE INFO


About: Cara Jocelyn Delevingne
Open: 18.07.2015
Admin: Christiene
Design by: Erika
Hosting: blogspot.cz/com
Email: kristyna.kneislova@centrum.cz

TRANSLATE

VOTM VIDEO OF THE MONTH

MY DARLING VISITORS

WHO IS CARA?

Cara Jocelyn Delevingne se narodila 12.8 1992 v Londýně v Anglii Anne Pandoře Delevingne a Charlesovi Hamar Delevingne. Je to britská modelka, herečka a zpěvačka, která je známá především pro modeling. Absolvovala přehlídky pro značky Chanel, Burberry, DKNY, Stella McCartney a další. V roce 2009 Cara podepsala smlouvu se Storm Model Management. Cara má dvě sestry Poppy Delevingne a Chloe Delevingne. V současné době se Cara zaměřuje více na herectví a mezi jejími připravovanými filmy patří: Suicide Squad, Valerian and the City of Thousand Planets, The Face of an Angel, London Fields a další. V současné době Cara také pracuje na svém prvním albu. Všechny další informace o Caře zjistíte ZDE

NEWEST CAMPAINGS

CALENDAR

MODELING CAMPAINGS

Yves Saint Laurent Scandal A/W 2016
nNrucOe2
Chanel Eyewear S/S 2016
sjOGzoRp
Love magazine cover 2016
9LvghWbP
I am not a trophy campaing 2016
kqg59aPo
YSL Mascara Vinyl Couture 2016
9RXCZbW5
W magazine Heart-Stopper 2016
YbND3eZt

LATEST MOVIE PROJECTS



PAN
Role: Mermaid
Genre: Adventure,Family,Fantasy
Released: October 16, 2015
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO



Suicide Squad
Role: Enchantress
Genre: Action
Released: August 5, 2016
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Valerian and the City of a Thousand Planets
Role: Laureline
Genre: Sci-Fi
Released:July 21, 2017
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Paper Towns
Role: Margo Roth Spiegelman
Release: 24 July
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO

FAMILY SITE

Popular Posts

FACEBOOK

Twitter

CARA'S OFFICIAL TUMBLR PAGE

Blog Archive

Používá technologii služby Blogger.

BTemplates.com

Blogroll

Copyright © © IHEART-CARA ™ Best Source Cara Jocelyn Delevingne | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com