úterý 11. října 2016

GALLERY UPDATES > 2016 > 4TH OCTOBER-10TH OCTOBER


Jsem opět zde s novinkami o Vaší oblíbené herečce a modelce Cara Delevingne! V minulém článku jsem Vám psala, že tuto stránku budu brát jen pro zábavu a přidávat články budu až na to budu mít čas a hlavně až se mi bude chtít. Mám tedy zde novinky, které mi utekly.

Prvně zde mám nejnovější candids fotografie z data 10.října. Cara se nachází opět v New Yorku. Na fotkách můžete vidět, že si Cara vyrazila na procházku po New Yorku. Její outfit byl celý v zelených barvách a upřímně moc se mi nelíbil! Celkově byla ale na fotkách hezká a na to, že byla úplně nenamalovaná jí to opravdu moc slušelo!

Here I am again with news about your favorite actress and supermodel Cara Delevingne! In the previous article I wrote that I take this site just for fun and I will add articles to it I have time and especially to my will. I therefore find news that I ran away.

First time here I have the latest candids photos from date of October 10. Cara is back in New York. In the photos you can see that Cara started to walk around New York. Her outfit was all in green colors and frankly I really did not like! Overall, however, it was pretty and the pictures that were completely without make her really very handsome!


   
Gallery links: CARA OUT & ABOUT IN NEW YORK CITY > 10TH OCTOBER

Video zveřejněné uživatelem Cara Updates (@cara_delevingneupdates),

Přidala jsem Vám video, které jsem zapomněla přidat do minulého článku. Cara se opět zapojila do dalšího projektu s názvem "Girl Up." Jedná se o hnutí dospívajících dívek sjednocující, aby změnily svět. Dívky jsou silné, pokud jsou vzdělané, zdravé a v bezpečí. Úsilí této organizace je pomoci dívkám v těch nejtěžších oblastech, kde je velice obtížné být dívkou. Organizace "Girl Up" je vedená nadšenou komunitou, která zvyšuje informace a finanční prostředky k pomoci těmto dívkám stát se silnými a nezávislými. Vůdci této komunity již pomohli "Girl Up" získat miliony dolarů pro programy OSN. "Girl Up" jde hlavně o to zastavit dětská manželství a zajistit, že jsou dívky registrovány při narození a ukázat jim jejich školy, přátele a komunitu, která je skutečnou silou těchto dívek. Prvním krokem k ukončení generace chudoby je investování do dospívajících dívek. Pro více informací o "Girl Up" a možnosti zapojení se klikni na odkaz ZDE.

I added a video you that I forgot to add to the previous article. Cara was again involved in another project called "Girl Up." It is a movement uniting teenage girls that changed the world. The girls are strong, they are educated, healthy and safe. The efforts of this organization is to help girls in the toughest areas where it is very difficult to be a girl. Organization "Girl Up" is led by an enthusiastic community that enhances information and resources to help these girls become strong and independent. The leaders of this community have helped "Girl Up" to get millions of dollars for programs of the United Nations. "Girl Up" is mainly about stopping child marriage and ensure that girls are registered at birth and show them their school, friends and community, which is the real power of these girls. The first step to end generations of poverty is investing in adolescent girls. For more information about "Girl Up" and opportunities for involvement click on the link HERE.

OMG we're so excited to announce our newest Champion @Caradelevingne! Buy her awesome t-shirt here: https://t.co/4MquYQVTdM #GIRLHERO pic.twitter.com/RW5mTr6MxY
Jako další tady mám dvě osobní fotografie z data 4.října. Na obou fotkách můžete vidět Caru ve společnosti taneční skupiny zpěvačky a raperky Lil Kim. Líbí se mi hlavně ta druhá fotka, protože je totálně rozkošná♥

Like others here, I have two personal photographs from the date of October 4. In both pictures you can see Cara society dance groups of singer and rapper Lil Kim. I particularly like the second picture, because it's totally adorable ♥

  
Gallery links: CARA WITH LIL KIM'S CREW OUT IN LOS ANGELES/CALIFORNIA > 4TH OCTOBER

Mám tady ještě video z data 4.října. V minulém článku jsem Vám psala, že se Cara zúčastní koncertu skupiny "Bad Boys Family Reunion" v "The Forum" v Inglewood. Nyní tady mám video opět u této haly s Porscha Coleman. Cara je tam moc krásná.

I've got another video from the date of October 4. In the previous article I wrote that Cara attend the concert of "Bad Boys Family Reunion" in "The Forum" in Inglewood. Now here I am again at this video halls Porsche Coleman. Cara's too beautiful.



Margot Robbie v jednom interview pro britský magazín "Glamour" promluvila o Caře. Myslím, že netřeba překládat♥

Margot Robbie in an interview to the British magazine "Glamour" spoke about Cara. I think needless to translate ♥
 


1 komentář:

  1. Tak souhlasím s tebou, že vypadá velmi krásně, ikdyž je nenamalovaná, a ten zelený outfit se mi také nelíbí no :(

    OdpovědětVymazat

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

WELCOME TO IHEART-CARA

Vítejte na nejlepší české fan stránce o nádherné a talentované herečce, supermodelce a především úžasné osobnosti Cara Jocelyn Delevingne. Naleznete zde nejnovější fotografie z událostí, módní photoshooty pro značky i slavné magazíny, vlastnoručně přeložené rozhovory, různé články anebo zajímavosti, které třeba ještě o Caře nevíte. Tato stránka je tvořena jednou velkou fanynkou Cary a všechny informace, které zde naleznete si hledám poctivě sama jak na zahraničních stránkách, tak i na svých vlastních zdrojích:) Poprosím vás pouze o to, abyste nekopírovaly můj styl psaní a mé vlastní přeložené články, protože si s tím dávám velkou práci. Doufám, že se vám tady bude líbit a budete mě zde navštěvovat častěji a děkuji vám jak za vaši případnou návštěvu, tak i za krásné komentáře. Veškeré případné dotazy na mou osobu nebo na Caru směřujte prosím do menu na můj e-mail či na ask, kde vám mileráda zodpovím všechny vaše otázky:)

Vaše Christiene

SITE INFO


About: Cara Jocelyn Delevingne
Open: 18.07.2015
Admin: Christiene
Design by: Erika
Hosting: blogspot.cz/com
Email: kristyna.kneislova@centrum.cz

TRANSLATE

VOTM VIDEO OF THE MONTH

MY DARLING VISITORS

WHO IS CARA?

Cara Jocelyn Delevingne se narodila 12.8 1992 v Londýně v Anglii Anne Pandoře Delevingne a Charlesovi Hamar Delevingne. Je to britská modelka, herečka a zpěvačka, která je známá především pro modeling. Absolvovala přehlídky pro značky Chanel, Burberry, DKNY, Stella McCartney a další. V roce 2009 Cara podepsala smlouvu se Storm Model Management. Cara má dvě sestry Poppy Delevingne a Chloe Delevingne. V současné době se Cara zaměřuje více na herectví a mezi jejími připravovanými filmy patří: Suicide Squad, Valerian and the City of Thousand Planets, The Face of an Angel, London Fields a další. V současné době Cara také pracuje na svém prvním albu. Všechny další informace o Caře zjistíte ZDE

NEWEST CAMPAINGS

CALENDAR

MODELING CAMPAINGS

Yves Saint Laurent Scandal A/W 2016
nNrucOe2
Chanel Eyewear S/S 2016
sjOGzoRp
Love magazine cover 2016
9LvghWbP
I am not a trophy campaing 2016
kqg59aPo
YSL Mascara Vinyl Couture 2016
9RXCZbW5
W magazine Heart-Stopper 2016
YbND3eZt

LATEST MOVIE PROJECTS



PAN
Role: Mermaid
Genre: Adventure,Family,Fantasy
Released: October 16, 2015
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO



Suicide Squad
Role: Enchantress
Genre: Action
Released: August 5, 2016
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Valerian and the City of a Thousand Planets
Role: Laureline
Genre: Sci-Fi
Released:July 21, 2017
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Paper Towns
Role: Margo Roth Spiegelman
Release: 24 July
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO

FAMILY SITE

Popular Posts

FACEBOOK

Twitter

CARA'S OFFICIAL TUMBLR PAGE

Blog Archive

Používá technologii služby Blogger.

BTemplates.com

Blogroll

Copyright © © IHEART-CARA ™ Best Source Cara Jocelyn Delevingne | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com