sobota 22. října 2016

GALLERY UPDATES > 2016 > 11TH OCTOBER-22ND OCTOBER


Po dlouhé době jsem opět zde s novinkami, které jsem zameškala, když jsem tu nebyla! Jako první tady mám fotografie z data 11.října. První set fotek zachycuje Caru, když mířila do nemocnice "Mount Sinai" v New Yorku. Na sobě měla opravdu moc hezký outfit. Moc se mi líbila ta džínová bunda s kožešinovým límcem Rex Rabbit Fur Collar Distressed Denim Biker Jacket by JINNNN.

Další várka fotek zachycuje Caru společně s Dakota Johnson a Taylor Swift a dalšími kamarádkami, když opouštěly restauraci "The Waverly Inn" v New Yorku. Všimla jsem si, že si Cara velice oblíbila tenisky "Creepers" by Fenty. Poslední várka fotek z data 11.října zachycuje Caru. když opouštěla byt Taylor v New Yorku. Zamilovala jsem si její brýle! Musím si takové pořídit♥

Dále tady mám várku fotografií z 12.října, když Cara navštívila koncert skupiny "Kings of Leon" konaný v "Le Poisson Rouge" v New Yorku. V první várce fotek ji můžete vidět ve společnosti Lily Donaldson. Druhá várka fotek pochází již z doby, když Cara koncert opouštěla ve společnosti více svých kamarádek Suki, Taylor, Lorde, Lily a ostatních. Poslední várka fotografií z 12.října zachycuje Caru s Taylor, Dakota a Zoe Kravitz před barem "Lovers of Today." Tento outfit se mi líbí ještě mnohem více než ten z data 11.října. Miluju ten svetřík v kombinaci s těmi průhlednými brýlemi! Zkrátka v jednoduchosti je krása a Cara vypadá opravdu krásně.

Jako další můžete vidět osobní fotku s modelkou Lily Alridge a Martha Hunt. Cara tam má opět ty dokonalé průhledné brýle! Druhá osobní fotka zachycuje Caru, Taylor, Suki, Lorde a spoustu dalších kamarádek při skupinové fotografii! Pravděpodobně obě tyto osobní fotky pocházejí z data 12.října, protože tam má Cara stejný outfit i ty průhledné brýle. 

Další sety fotografií z data 13.října! První zachycuje Caru s Tay a Dakota v New Yorku. Cara má na sobě moc krásný tmavě modrý saténový bomber. Nejvíce se mi ale zalíbil outfit Taylor, protože na sobě měla moc krásný svetr v podzimních barvách. Druhý set fotografií z 13.října zachycuje Caru a Dakotu před "Bowery Ballroom" v Manhattan v New Yorku. Mám zde i video z "Bowery Ballroom", když Cara s Adwoa Aboah, Clara Paget zpívají a Cara hraje na piano. 

Dále tady mám jednu fotografii z backstage divadelní show "Oh Hello on Broadway" v "Lyceum Theatre" v New Yorku. Na fotce můžete vidět Caru ve společnosti herce Nick Kroll a komika John Mulaney. Přidala jsem Vám i video ze show!

Mám tady ještě osobní fotografii Cary s knihou od spisovatelky Wendy Rowe s názvem "Eat Beautiful: Nourish Your Skin From The Inside Out." Ta kniha mě hodně zaujala a možná bych si ji chtěla přečíst. Caře to moc sluší!

Dále tady mám candids fotografie z data 16.října, když byla Cara viděna ve společnosti své expřítelkyně Annie Clark alias St. Vincent. Pokud jste to nevěděly, tak Cara a Annie už spolu netvoří pár, ale nadále se scházejí a myslím, že zůstaly dobrými přítelkyněmi. Společně si vyrazily na brunch. Přidala jsem Vám i paparazzi video, které zachycuje Caru v rozhovoru s Annie při snídani. 

Další set fotografií pochází z data 17.října, když Cara opouštěla byt Taylor Swift v New Yorku. Na fotkách vypadá Cara hodně unaveně. Opět se mi líbí ten dlouhý cardigan co má Cara na sobě. 

Jako další tady mám jednu fotografii Cary s Amber Heard v kavárně "Verve Coffee" v Los Angeles/California. Škoda, že se objevila jen jedna fotka. 

Jako poslední tady mám fotku, která zachycuje Caru v Los Angeles z data 20.října a opět tady mám jen jednu fotku. 

Úplně poslední tady mám osobní video ze snapchatu Poppy. Cara tam vypadá štastně a to video je legrační.
------------------------------------------------------------------------
After a long time I am here again with the news that I missed when I was not there! I am here as the first pictures from the date of October 11. The first set of photos captures Cara as she headed to the hospital, "Mount Sinai" in New York. She wore a really nice outfit. I really liked the denim jacket with a fur collar Rex Rabbit Fur Collar Distressed Denim Biker Jacket by JINNNN.

The next batch of photos captures Cara, along with Dakota Johnson and Taylor Swift, and other friends when he left the restaurant "The Waverly Inn" in New York. I noticed that Cara has become very popular sneakers "Creepers" by Fenty. The latest batch of photos from October 11 captures date line. Taylor leaving her apartment in New York. I loved her glasses! I have to take such ♥

Furthermore, here is a batch of photos from Oct. 12, when Cara attended a concert of "Kings of Leon" held in "Le Poisson Rouge" in New York. The first batch of photos you can see it in the company of Lily Donaldson. A second batch of photos comes from the time when Cara left the concert in the company of several of her friends Suki, Taylor, Lord, Lily and others. The latest batch of photos from October 12 captures Cara with Taylor, Dakota and Zoe Kravitz front of the bar "Lovers of Today." This outfit I like much more than that from the date of October 11. I love that sweater in combination with the transparent glasses! In short, simplicity is beauty and Cara looks really nice.

As another passenger can see a photo with model Lily Alridge and Martha Hunt. Cara there is again the perfect transparent glasses! The second photo shows the personal Cara Taylor, Suki, Lord, and many other friends in the group photo! Probably both personal photos come from data on October 12, because there is Cara same outfit even the most transparent glasses.

The other sets of photographs from the date of October 13! The first captures Cara with Tay and Dakota in New York. Cara is wearing a very beautiful dark blue satin bomber. Most of all I liked the outfit but Taylor because she was wearing a very nice sweater in autumn colors. The second set of photographs from October 13 captures Cara and Dakota in front of "Bowery Ballroom" in Manhattan, New York. I'm here and video of "Bowery Ballroom" when Cara with Adwoa Aboah, Clara Paget Cara singing and playing the piano.

In addition, I have one photo from the backstage drama show "Oh Hell on Broadway" in "Lyceum Theatre" in New York. On the picture you can see a line in the company of actor Nick Kroll and comedian John Mulaney. I've added you as well as video from the show!

I have been a personal photo Cary with a book by writer Wendy Rowe titled "Eat Beautiful: Nourish Your Skin From The Inside Out." The book took me a lot and maybe I wanted to read it. Cara's too beautiful!

Furthermore, here I candids photos from date of October 16, when Cara was seen in the company of his ex-girlfriend Annie Clark aka St. Vincent. If you did not know, so Cara and Annie had not form a pair, but continued to meet and I think I remained good friends. Together they went to brunch. I joined you and paparazzi video that captures Cara in an interview with Annie at breakfast.

Another set of photos comes from the date of October 17, when he left the apartment Cara Taylor Swift in New York. The photos of Cara looks very tired. Again, I like the long cardigan what Cara was wearing.

Like others here have one photo with Cary Amber Heard in a cafe "Verve Coffee" in Los Angeles / California. Pity that appeared only one photo.

I am here as the last photo showing a line in Los Angeles on the date of October 20 and here again I have only one photo.

The very last here, I have a personal video from snapchatu Poppy. Cara looks happy there and this video is funny.

   
Gallery links: CARA ARRIVING AT "MOUNT SINAI" HOSPITAL IN NEW YORK > 11TH OCTOBER
   
Gallery links: CARA WITH DAKOTA JOHNSON LEAVING "THE WAVERLY INN" RESTAURANT IN NEW YORK > 11TH OCTOBER
   
Gallery links: CARA LEAVING TAYLOR SWIFT'S APARTMENT IN NEW YORK > 11TH OCTOBER

   
Gallery links: CARA WITH LILY DONALDSON ARRIVING TO THE PRIVATE "KINGS OF LEON" CONCERT AT "LE POISSON ROUGE" IN NEW YORK CITY > 12TH OCTOBER
   
Gallery links: CARA WITH SUKI, TAYLOR, LORDE & LILY DONALDSON LEAVING PRIVATE "KINGS OF LEON" CONCERT AT "LE POISSON ROUGE" IN NEW YORK CITY > 12TH OCTOBER
   
Gallery links: CARA WITH TAYLOR SWIFT, DAKOTA JOHNSON & ZOE KRAVITZ OUTSET OF "LOVERS OF TODAY" BAR IN NEW YORK CITY > 12TH OCTOBER

Gallery links:  CARA WITH LILY ALRIDGE & MARTHA HUNT INSTAGRAM STORIES

Gallery links: CARA WITH TAYLOR, SUKI, LORDE & MORE FRIENDS BY MARTHA HUNT > 12TH OCTOBER
   
Gallery links: CARA WITH DAKOTA JOHNSON & TAYLOR SWIFT OUT & ABOUT IN NEW YORK CITY > 13TH OCTOBER
   
Gallery links: CARA WITH DAKOTA JOHNSON LEAVING THE "BOWERY BALLROOM" IN NEW YORK > 13TH OCTOBER

Gallery links:  CARA WITH SUKI, KARLIE, TAYLOR, DAKOTA, ZOE, SERENA, LILY, CLARA & MORE FRIENDS AT "BOWERY BALLROOM" IN NEW YORK > 13TH OCTOBER
October 13: Cara Delevingne with Adwoa Aboah & Clara Paget after the Bowery Ballroom in New York City. pic.twitter.com/wVrEjK4Dgd
 


 

1 komentář:

  1. To je fotek, to mi zabere trochu času než si to všechno prohlédnu, doufám, že Cara byla jen na běžné prohlídce v nemocnici a není nějak nemocná, také mě zaujaly ty její brýle, hrozně ji sluší a ta bundička na fotkách s Dakotou se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

WELCOME TO IHEART-CARA

Vítejte na nejlepší české fan stránce o nádherné a talentované herečce, supermodelce a především úžasné osobnosti Cara Jocelyn Delevingne. Naleznete zde nejnovější fotografie z událostí, módní photoshooty pro značky i slavné magazíny, vlastnoručně přeložené rozhovory, různé články anebo zajímavosti, které třeba ještě o Caře nevíte. Tato stránka je tvořena jednou velkou fanynkou Cary a všechny informace, které zde naleznete si hledám poctivě sama jak na zahraničních stránkách, tak i na svých vlastních zdrojích:) Poprosím vás pouze o to, abyste nekopírovaly můj styl psaní a mé vlastní přeložené články, protože si s tím dávám velkou práci. Doufám, že se vám tady bude líbit a budete mě zde navštěvovat častěji a děkuji vám jak za vaši případnou návštěvu, tak i za krásné komentáře. Veškeré případné dotazy na mou osobu nebo na Caru směřujte prosím do menu na můj e-mail či na ask, kde vám mileráda zodpovím všechny vaše otázky:)

Vaše Christiene

SITE INFO


About: Cara Jocelyn Delevingne
Open: 18.07.2015
Admin: Christiene
Design by: Erika
Hosting: blogspot.cz/com
Email: kristyna.kneislova@centrum.cz

TRANSLATE

VOTM VIDEO OF THE MONTH

MY DARLING VISITORS

WHO IS CARA?

Cara Jocelyn Delevingne se narodila 12.8 1992 v Londýně v Anglii Anne Pandoře Delevingne a Charlesovi Hamar Delevingne. Je to britská modelka, herečka a zpěvačka, která je známá především pro modeling. Absolvovala přehlídky pro značky Chanel, Burberry, DKNY, Stella McCartney a další. V roce 2009 Cara podepsala smlouvu se Storm Model Management. Cara má dvě sestry Poppy Delevingne a Chloe Delevingne. V současné době se Cara zaměřuje více na herectví a mezi jejími připravovanými filmy patří: Suicide Squad, Valerian and the City of Thousand Planets, The Face of an Angel, London Fields a další. V současné době Cara také pracuje na svém prvním albu. Všechny další informace o Caře zjistíte ZDE

NEWEST CAMPAINGS

CALENDAR

MODELING CAMPAINGS

Yves Saint Laurent Scandal A/W 2016
nNrucOe2
Chanel Eyewear S/S 2016
sjOGzoRp
Love magazine cover 2016
9LvghWbP
I am not a trophy campaing 2016
kqg59aPo
YSL Mascara Vinyl Couture 2016
9RXCZbW5
W magazine Heart-Stopper 2016
YbND3eZt

LATEST MOVIE PROJECTS



PAN
Role: Mermaid
Genre: Adventure,Family,Fantasy
Released: October 16, 2015
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO



Suicide Squad
Role: Enchantress
Genre: Action
Released: August 5, 2016
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Valerian and the City of a Thousand Planets
Role: Laureline
Genre: Sci-Fi
Released:July 21, 2017
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Paper Towns
Role: Margo Roth Spiegelman
Release: 24 July
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO

FAMILY SITE

Popular Posts

FACEBOOK

Twitter

CARA'S OFFICIAL TUMBLR PAGE

Blog Archive

Používá technologii služby Blogger.

BTemplates.com

Blogroll

Copyright © © IHEART-CARA ™ Best Source Cara Jocelyn Delevingne | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com