čtvrtek 21. července 2016

THE NEWS & ARTICLES > 2016 > INTERVIEW FOR LOVE MAGAZINE 16TH ISSUE A/W 2016/2017 BY WILLY VANDERPERRE (CARA DELEVINGNE & MARGOT ROBBIE INTERVIEW)


Přátelství celebrit je někdy nepochopitelné. Nečekané spojení dvou celebrit dráždí novináře. Častokrát jsou však tyto typy přátelství jen vymyšlené projekce našich vlastních tužeb. Většinu času nemáme vůbec představu, zda se tito lidé setkávají i mimo kamery. Přátelství jde snadno zfalšovat na sociálních sítích jako je např. Instagram. A tak jsou možná Cara Delevingne a Margot Robbie kamarádky pouze před kamerou. Fotogenetické blondýnky, které si společně zahrály v letním trháku "Suicide Squad".

Na druhou stranu jejich bujný rozhovor v nejnovějším vydání "Love" magazínu, jehož působnosti zahrnuje rovněž covery "Death by coconut", "Joining the Mile High Club" a "Seducing Prince Harry", naznačuje, že je jejich přátelství možná vážně upřímné.

Není to poprvé, co Cara hrála hihňavého vyšetřovatele k jednomu ze svých kamarádů: ona dělala rozhovor s Kim Kardashian pro "Love" magazín v únoru 2015. Zeptala se Kim na "zkušenosti s osobami stejného pohlaví" (nešlo to dobře) a Spanx. Tentokrát je konverzace přirozenější. Je to"druh nebojácné upřímnosti pouze s blízkými přáteli".

Dílo novináře Paul Flynn, je polovina rozboru Robbie vzestupu a půl živého přepisu rozhovoru mezi párem, který podle Robbie, probíhal v kadeřnictví - "Bylo to tak hlasité a pokaždé někdo mluvil byla jsem ráda, "Bůh je chudý člověk, který to má poslouchat '," ona líčí Flynn.


ČTĚTE VÍCE
Cara Delevingne: Stála jsem nahá v lese, abych získala roli v "Suicide Squad".
Tato nová síla párování zní jako smích. Může to znít nespravedlivě, ale jít v noci ven s Kendall Jenner a Gigi Hadid zní jako spíše neutěšená záležitost: Jenner se zřídka usměje; Gigi si nedovolí vypít víc než půllitr. A zatímco Taylor a Karlie Kloss jsou roztomilé, něco jim poněkud chybí.

Na druhou stranu, v zadní části tohoto rozhovoru Cara a Margot ( "Cargo," říká Delevingne vzrušeně) zní jako druh neukázněného přátelství, který by se dostal domů v bezpečí na konci noci, i když by jim pravděpodobně chyběla bota nebo kreditní karty.

Užívají si žerty - samozřejmě, že - posíláním textových zpráv vzájemným kontaktům, který může být princ Harry. Delevingne navrhuje hru ( "my obě si navzájem půjčíme telefon a pošleme zprávu k jednomu kontaktu") po nějakém vrkání přes vzájemné telefonní seznamy (Delevingne má Paris Hilton, Robbie Tinu Fey).

Shodují se na přátelích. Je to "PH" podle Cary, "Hazza" podle Robbie. Obě odešlou textové zprávy s prohlášením, že mají sny o něm. On odpoví s jednoduchým šarmem: "Vy dvě jste zřejmě spolu. Ale já jsem nesmírně rád, že jsem ve vašich snech. "

Robbie řekne Flynnovi, že potkala prince přes Caru. "On je přítel s Carou," říká uvolněně. "Je to ten nejnormálnější člověk vůbec. Neuvědomila jsem si, že to byl on. Jen jsem myslela, že to byl chlápek jménem Harry a pomyslela si: "pěkný chlap." Mluvíš jako neovlivněný republikán.

Zjišťujeme, že BFF se setkali u Windsor zámku, než byly obě obsazené do filmu "Suicide Squad". Byla to "super-fantazie," říká Robbie, která byla po nějaké méně zdravé zábavě. Servírka jí nabídla vodu nebo šampaňské; můžete téměř slyšet ji valit oči. "Řekla jsem:" Bože, já chci tequilu ', "vypráví Flynn. "Cara,se kterou jsem se nikdy nesetkala, byla asi pět metrů a uši jen nastražila a řekla:" Říkal někdo tequilu? "Byla jsem ráda," Ty a já, takže budeme nejlepší přátelé ". "Přátelství kované v nápoji jsou skutečné.

Takže s tím prokázána, jak se rozhovor rozvine? Delevingne otevře na scatological listu a stane se z něj vracející se téma. Její první řádek odkazuje na její neodbytnou potřebu močového měchýře ( "Mohu zeptá se nervózně?"); Robbie je půvabný subjekt ( "Samozřejmě můžete").

Později Delevingne požaduje: "Kdy ses  v poslední době vymočila?" Na to Robbie přiznává: "Jsem v rozpacích mohu říci, že mám na to odpověď. Na Filipínách ... Byli jsme na zadní straně fly-rybáře. " Ona Spadla, uvízl mi pod nohy kamarád a přítel začal" močit ". "Byli jsme všichni naprosto umírající smíchem," pokračuje Robbie. "Moje nohy byly pod ní, takže mi účinně močila na nohy a já se smála tak tvrdě, že jsem začala močit na ni.V podstatě jsme močily na sebe. "

Vyjde najevo, že později Delevingne také "rychlo" na Robbie v bazénu.

Pravděpodobně neexistuje žádná hranice poté, co jste sdíleli takovou zkušenost. Dvojice je také upřímná, co se týká jejich sexuálního života. Delevingne chce vědět, "nejpodivnější místo, kde že měla Margot sex. "Na jet-ski," odpovídá australanka.

"Přesun?"

"Ne! To je cílem cesty příliš vysoké. Jet-ski non-pohybu, ale ve vodě. "

Delevingne namítá, že její nejpodivnější místo sexu je "letadlo nebo výtah". "Měla jsem sex v rovinách hodně. Ale vždy jsem byla přistižena. Je to super-těžké nenechat se chytit. Měla jsem sex v křesle v letadle a tam byl kluk, který mě sledoval. Skončili jsme, říká letuška, co se děje. Jako: "Ten chlap pořád kouká na nás. Můžete mu říct, aby přestal? "

Robbie předpokládá, že to je "trapné ... že nemůžete potom normálně odejít. Musíte sedět i přes to. "

Robbie neříká kdo, ona se připojila k Mile High Club - i když jinde je přemrštěná povídáním o jejím příteli, Tom Ackerley. "Je to tak trapné," ona říká. "Pořád říkám, že nebudu mluvit o něm v rozhovorech, protože nechci, aby byl uveden v rozhovorech po celou dobu. Ale nemůžu si pomoct mluvit o něm "Je to jako asistent režie. - Setkali se při natáčení Suite Française - a byl partnerem v jejím výrobním podniku. Oni Hutch spolu v Clapham se čtyřmi kamarády.

"Reklamy fungují i ​​déle než herci," přemýšlí. "Věděla jsem, že jsem nikdy nechtěla být s herečkou. Ale věděla jsem, že by to byla masivní výhoda v tom, že mohu být s členem posádky, protože je to tak těžké být s někým, kdo nerozumí průmyslu. Je to tak těžké jim vysvětlit, "Nemohu vám říci, v kolik budu dnes doma, nemohu přijít na svatbu své sestry do tří měsíců. Nemám ponětí, kde ve světě budu. " Členové posádky to chápou, protože mají stejný životní styl"

Robbie řekne Delevingne, že závidí mužům. "Raději bych byla mužem než dívkou," řekne její přítel. "Možná, že rocková hvězda, někdo, kdo může mít sex po celou dobu a párty a nikdy nebude souzen" Na toto téma, Delevingne požaduje: "Kdybys měla penis na jeden den, co bys s ním dělala?" Robbie nemusí přemýšlet. "Všechno, co penis může udělat. To je to, co budu dělat. . Celý den "Více močit: ona také" čůrat ve stoje ". Taylor a Karlie by byly pohoršené.

ČTĚTE VÍCE

Ikonická Calvin Klein poster dívka Kate Moss se připojí k Bella Chadidových Margot Robbie a Frank Ocean v nové kampani
Hollywoodská herečka Margot Robbie připouští nepravděpodobnou lásku k Clapham Nightclub Infernos.

Taylor Swift a Tom Hiddleston: tryskové nastavení výkonu páru dovolenou deník
Pokud Robbie byli vajíčko ona se zastřeným ( "Líbí se mi být ve vodě, vířící kolem mě"); Delevingne bude kódovaný. Robbie by chtěla zemřít v 74, rozbitá o "kokos padající na hlavu. Pokud se chystáte zemřít pádem kokosu na Vás pak to znamená, že odpočíváte někde na pláži, "odůvodnila. Její karaoke go-to je Total Eclipse of the Heart. "Pomalý začátek, ale asi v polovině se to rozjede"

Jako děti, obě chtěly podnikat, a krást věci svým sourozencům "a prodávat je na eBay. Robbie chce čtyři děti: tři chlapci a jedna dívka. Delevingne chce tři. "Myslím, že lidé vždycky říkají, že chtějí číslo, ve kterém vyrůstali," říká Robbie. Delevingne souhlasí. Obě dívky mají sny o vypadnutí zubů. "Někdo mi řekl, že je to pravidelný sen, pokud jste ve stresu," Robbie nabízí moudře, kdo přiznává, že její největší strach je "vždy ztrácet čas". Tyto dívky dělat hluboké taky.

A v nestřeženém okamžiku laskavý. Robbie musí rychle odejít - když se očekává, že bude na nějaké akci. Delevingne křičí na její vzdalující se záda, "Bože, já tě miluju." Robbie odsekne, "Miluji tě!"


-----
Celebrity friendships are unfathomable. Unexpected pairings titillate; political alliances fascinate. But they are all fanciful projections of our own desires: most of the time we have no idea whether these people have even met. Friendships are easy to fake on Instagram. And so perhaps Cara Delevingne and Margot Robbie are only pals for the camera: photogenic, telegenic blondes who happen to be co-starring in the summer blockbuster Suicide Squad.

On the other hand, their exuberant interview in the latest issue of LOVE magazine — whose remit also covers “Death by coconut”, “Joining the Mile High Club” and “Seducing Prince Harry” — suggests that perhaps their friendship is sincere. Maybe.

It’s not the first time Cara has played giggly interrogator to one of her mates: she interviewed Kim Kardashian for LOVE’s February 2015 issue. She asked Kim about “same-sex experiences” (didn’t go down well) and Spanx. This time, the conversation is more natural. Or, as LOVE frames it, “the kind of fearless candour only close friends can get away with”.

The piece, written by journalist Paul Flynn, is half a dissection of Robbie’s rise, and half a lively transcript of a chat between the pair which, according to Robbie, took place in a hairdressers — “It was so loud in there and every time someone was talking I was like, ‘God, the poor person that has to listen to this’,” she recounts to Flynn.


READ MORE
Cara Delevingne: I stood naked in a forest to get Suicide Squad role
This new power pairing sounds like a laugh. It may sound unfair but a night out with Kendall Jenner and Gigi Hadid sounds like a rather joyless affair: Jenner rarely musters a smile; Gigi’s hewn abs surely do not permit anything as sinful as a pint. And while Taylor and Karlie Kloss are cute, they are rather lacking in edge.

On the other hand, off the back of this interview Cara and Margot (“Cargo,” says Delevingne, excitedly) sounds like the sort of riotous pairing who would get you home safe at the end of the night, though likely missing a shoe or your credit card.

They enjoy pranks — of course they do — texting a mutual contact who turns out to be Prince Harry. Delevingne suggests the game (“we both get to go through each other’s phone and send a message to one contact”) after some cooing over each other’s phone books (Delevingne has Paris Hilton, Robbie Tina Fey).

They agree on a friend. It’s “PH” to Cara, “Hazza” in Robbie’s. They both send a text claiming to have dreamt about him. He replies with easy charm: “You two are obviously together. But I’m extremely glad I was in your dreams.”

Robbie tells Flynn that she met the prince through Cara. “He’s friends with Cara,” she says, casually. “He’s the most normal guy ever. I didn’t realise it was him. I just thought it was a guy named Harry and thought, ‘What a nice guy’.” Spoken like an unaffected Republican.

We discover that the BFFs met at Windsor Castle before they were both cast in Suicide Squad. It was “super-fancy”, says Robbie, who was after some less wholesome fun. A waitress offered her water or champagne; you can almost hear her roll her eyes. “I said, ‘God, I want a tequila’,” she tells Flynn. “Cara, who I’d never met before, was about five metres away and her ears just pricked up and she said, ‘Did someone say tequila?’ I was like, ‘You and I are so going to be best friends’.” Friendships forged in drink are the real deal.

So with that established, how does the interview unfold? Delevingne opens on a scatological note and it becomes a recurring theme. Her first line references her insistent bladder (“Can I do a nervous wee?”); Robbie is a graceful subject (“Course you can”).

Later Delevingne demands: “When was the last time you peed yourself?” To which Robbie admits: “I’m embarrassed to say that I do have an answer to this. In the Philippines… We were on the back of a fly-fisher.” She fell off, got stuck under a mate’s legs and the friend started “peeing”. “We were all absolutely dying laughing,” Robbie continues. “My legs were under hers, so she was effectively peeing on my legs and I was laughing so hard at that that I started peeing on her. We were essentially peeing on each other.”

It transpires later that Delevingne has also “peed” on Robbie in a swimming pool. Certainly, theirs is an edgy reworking of the well-worn trope of women visiting the loos together.

Presumably there are no limits after you have shared such an experience. The pair are also candid about their sex lives. Delevingne wants to know “the weirdest place” that Robbie has ever had sex. “On a jet-ski,” replies the Australian.

“Moving?”

“No! That’s aiming way too high. A non-moving jet-ski, but in the water.”

Delevingne counters that hers is a “plane or a lift”. “I’ve had sex in planes a lot. But I’ve always been caught. It’s super-hard not to get caught. I had sex in the chair on the plane and there was a guy watching. We ended up telling the air stewardess what was happening. Like, ‘This guy keeps staring at us. Can you tell him to stop?’”

Robbie posits that it’s “embarrassing …that you can’t then walk away afterwards. You have to sit through it.”

Robbie doesn’t say who she joined the Mile High Club with — though elsewhere she is effusive about her boyfriend, Tom Ackerley. “It’s so embarrassing,” she gushes. “I keep telling myself to not talk about him in interviews because I don’t want him to be mentioned in interviews all the time. But I can’t help talking about him.” He’s an assistant director — they met on the set of Suite Française — and a partner in her production company. They hutch up together in Clapham with four mates.

“ADs work even longer hours than actors,” she reflects. “I knew that I never wanted to be with an actor. But I knew there would be a massive benefit in being with a crew member because it’s so hard to be with someone who doesn’t understand the industry. It’s so hard to explain to them, ‘I can’t tell you what time I’m going to finish tonight, I can’t come to your sister’s wedding in three months’ time. I’ve no idea where in the world I’ll be’. Crew members understand that because they’ve got the same lifestyle.”

Robbie tells Delevingne she envies men. “I’d rather be a man than a girl,” she tells her friend. “Maybe a rock star, someone who can just be like having sex all the time and partying and is never judged.” On this theme, Delevingne demands: “If you had a penis for a day, what would you do with it?” Robbie doesn’t need to think. “Everything that a penis can do. That’s what I would do. All day.” More urine: she’d also “piss standing up”. Taylor and Karlie would be scandalised.

READ MORE

Iconic Calvin Klein poster girl Kate Moss joins Bella Hadid, Margot Robbie and Frank Ocean in new campaign
Hollywood actress Margot Robbie admits unlikely love for Clapham nightclub Infernos
Taylor Swift and Tom Hiddleston: the jet setting power couple's holiday diary
If Robbie were an egg she’d be poached (“I like being in water, swirling around in it”); Delevingne would be scrambled. Robbie would like to die at 74, felled by a “coconut falling on my head. If you’re going to die by coconut then it means you’re chilling on a beach somewhere,” she reasons. Her karaoke go-to is Total Eclipse of the Heart. “Slow start but everyone gets into it about halfway through.”

As children, both wanted to own their own businesses, and both used to steal their siblings’ things and sell them on eBay. Robbie wants four children: three boys and a girl. Delevingne wants three. “I think people always say they want the number that they grew up with,” says Robbie. Delevingne agree. Both girls dream about their teeth falling out. “Someone told me it’s a regular dream if you’re stressed,” Robbie offers sagely, who admits that her biggest fear is “always wasting time”. These girls do deep too.

And unguardedly affectionate. Robbie must depart at speed — she is expected at  an event. Delevingne hollers at her retreating back, “God, I love you.” Robbie retorts, “I love you!” Sham relationships shy from the L word: these two aren’t pretenders.

http://www.thelovemagazine.co.uk/

0 komentářů:

Okomentovat

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

WELCOME TO IHEART-CARA

Vítejte na nejlepší české fan stránce o nádherné a talentované herečce, supermodelce a především úžasné osobnosti Cara Jocelyn Delevingne. Naleznete zde nejnovější fotografie z událostí, módní photoshooty pro značky i slavné magazíny, vlastnoručně přeložené rozhovory, různé články anebo zajímavosti, které třeba ještě o Caře nevíte. Tato stránka je tvořena jednou velkou fanynkou Cary a všechny informace, které zde naleznete si hledám poctivě sama jak na zahraničních stránkách, tak i na svých vlastních zdrojích:) Poprosím vás pouze o to, abyste nekopírovaly můj styl psaní a mé vlastní přeložené články, protože si s tím dávám velkou práci. Doufám, že se vám tady bude líbit a budete mě zde navštěvovat častěji a děkuji vám jak za vaši případnou návštěvu, tak i za krásné komentáře. Veškeré případné dotazy na mou osobu nebo na Caru směřujte prosím do menu na můj e-mail či na ask, kde vám mileráda zodpovím všechny vaše otázky:)

Vaše Christiene

SITE INFO


About: Cara Jocelyn Delevingne
Open: 18.07.2015
Admin: Christiene
Design by: Erika
Hosting: blogspot.cz/com
Email: kristyna.kneislova@centrum.cz

TRANSLATE

VOTM VIDEO OF THE MONTH

MY DARLING VISITORS

WHO IS CARA?

Cara Jocelyn Delevingne se narodila 12.8 1992 v Londýně v Anglii Anne Pandoře Delevingne a Charlesovi Hamar Delevingne. Je to britská modelka, herečka a zpěvačka, která je známá především pro modeling. Absolvovala přehlídky pro značky Chanel, Burberry, DKNY, Stella McCartney a další. V roce 2009 Cara podepsala smlouvu se Storm Model Management. Cara má dvě sestry Poppy Delevingne a Chloe Delevingne. V současné době se Cara zaměřuje více na herectví a mezi jejími připravovanými filmy patří: Suicide Squad, Valerian and the City of Thousand Planets, The Face of an Angel, London Fields a další. V současné době Cara také pracuje na svém prvním albu. Všechny další informace o Caře zjistíte ZDE

NEWEST CAMPAINGS

CALENDAR

MODELING CAMPAINGS

Yves Saint Laurent Scandal A/W 2016
nNrucOe2
Chanel Eyewear S/S 2016
sjOGzoRp
Love magazine cover 2016
9LvghWbP
I am not a trophy campaing 2016
kqg59aPo
YSL Mascara Vinyl Couture 2016
9RXCZbW5
W magazine Heart-Stopper 2016
YbND3eZt

LATEST MOVIE PROJECTS



PAN
Role: Mermaid
Genre: Adventure,Family,Fantasy
Released: October 16, 2015
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO



Suicide Squad
Role: Enchantress
Genre: Action
Released: August 5, 2016
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Valerian and the City of a Thousand Planets
Role: Laureline
Genre: Sci-Fi
Released:July 21, 2017
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Paper Towns
Role: Margo Roth Spiegelman
Release: 24 July
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO

FAMILY SITE

Popular Posts

FACEBOOK

Twitter

CARA'S OFFICIAL TUMBLR PAGE

Blog Archive

Používá technologii služby Blogger.

BTemplates.com

Blogroll

Copyright © © IHEART-CARA ™ Best Source Cara Jocelyn Delevingne | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com